fbpx
Разгледайте нашите продукти!

За Нас

Кои сме ние?

Добре дошли при RE3D, водещ български производител на филаменти за 3Д принтиране. Ние сме специализирани в производството на инженерни материали за 3Д принтиране, които позволяват отлично представяне и издръжливост, разпознавайки и околната среда като приоритет. Нашата мисия е да дадем възможност на иноваторите да надскочат лимитите на това което се счита за възможно – да тестват, опитват и успяват!

Целта ни е да предоставим на инженери, дизайнери и разработчици висококачествени, надеждни и екосъобразни материали за 3Д принтиране, които позволяват изработка на иновативни и устойчиви продукти.

От нашето начало през 2017, ние сме посветени на преодоляването на препятствия. Ние силно вярваме, в нашето мото “Тествай, опитвай, успявай” и го прилагаме във всеки аспект на нашата дейност. През годините, ние претърпяхме много подобрения, докато останахме верни на мисията си.

Бяхме един от първите производители които усетиха нуждата от екосъобразни 3Д филаменти и това продължава да е наш основен приоритет. Като една от първите компании, осъществила инициатива за рециклиране в Европа през 2020 година, наречена REturn3D, ние осъзнаваме важната си роля в устойчивата 3Д принт индустрия в Европа.

 

Разширяваме продуктовата си гама в две основни линии:

Нашите екосъобразни филаменти са произведени от материали на растителна основа и рециклати, но в същото време постоянно проучваме и разработваме новости, за да сме сигурни, че сме сред новаторите в индустрията.

Продуктите ни от инженерен клас са предназначени за употреба в индустриални отрасли като авиация, автомобилизъм, медицина и производство. Те са плод на безкомпромисно тестване, което подсигурява най-висок стандарт за качество по отношение на здравина, издръжливост и надежндност.

Отдаден екип от инженери, техници и специалисти в областта на обслужването на клиенти работи за постигането на висока клиентска удовлетвореност. Ние винаги сме отворени към помощ и получаване на обратна връзка от нашите клиенти и партньори.

Горди сме като част от 3Д принт индустрията и сме отдадени на създаването на екосъобразно 3Д бъдеще!

Инвеститор в РЕ3Д ООД е „Иновейшън Кепитъл Фонд” КДА, чиято дейност се изпълнява със съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, управлявано от Фонд на фондовете в България.